Friday, December 17, 2010

UMNO+APCO : Larangan mengambil YAHUDI sebagai PEMIMPIN!!

Saya yakin semua dari kita tahu akan amaran ALLAH terhadap hambaNYA supaya tidak mengambil orang Yahudi/kafir/Israel sebagai pemimpin, ikutan, model di dalam apa jua urusan dalam kehidupan kita.

Firman Allah swt di dalam surah Al-Baqarah ayat 120 :

"Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: "Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang benar)". Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. "

Allah ada lagi menyebut di dalam surah al-Maidah ayat 51 :

"Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani menjadi pemimpin-pemimpin(mu); sebahagian mereka adalah pemimpin bagi sebahagian yang lain. Barangsiapa diantara kamu mengambil mereka menjadi pemimpin, maka sesungguhnya orang itu termasuk golongan mereka. Sesungguhnya Allah tidak memberi petunjuk kepada orang-orang yang zalim. "

Saya yakin banyak lagi ayat Allah dan hadis Nabi SAW yang melarang dengan tegas supaya kita tidak menjadikan puak2 YAHUDI ISRAEl ini sebagai pengikut, telunjuk atau pemimpin....apatah lagi dalam sola kepimpinan negara....

Kini terbukti kerajaan Malaysia telah mengambil APCO yang terang-terang merupakan satu pertubuhan YAHUDI LAKNATULLAH!!! Awas, sungguh bahaya kiranya bersekongkol dengan YAHUDI...!!!

Di bawah ini bukti2 dokumen yang menunjukkan bahawa kerjaan Malaysia telah menjadikan APCO sebagai telunjuk dalam mnerajui kepimpinan negara.....SEBARAKAN!!!
Bukti, dokumen sulit yang ditandatangani pada 4 Ogos 2009

1.Perjanjian antara Kerajaan Israel dengan GCI International

Sampai bila penipuan dan pendustaan Syaitan Jelmaan harus dibiarkan? Mereka yang mengizinkan Umno dan Barisan Nasional terus berkuasa di bumi Malaysia adalah juga Pengkhianat Negara!

2. Surat Setujuterima Jabatan Perdana Menteri

Sampai bila penipuan dan pendustaan Syaitan Jelmaan harus dibiarkan? Mereka yang mengizinkan Umno dan Barisan Nasional terus berkuasa di bumi Malaysia adalah jugaPengkhianat Negara!

3. Perjanjian antara Kerajaan Malaysia Dengan APCO Worldwide Sdn.Bhd
WAJARKAH ORAG ISLAM ITU BERSEKONGKOL DENGAN YAHUDI?? FIKIRKAN UNDI ANDA KEPADA UMNO....KHUATIR UNDI ANDA ITU JUGA FAKTOR KEPADA TALI BARUT YAHUDI INI!!!!!

link lain : KLIK SINI - KLIK SINI

No comments:

Post a Comment